Over ons

Over ons

Crypto Beheer is een advies- en trainingsbureau op het gebied van crypto valuta en Blockchain investeringen, voornamelijk gericht op particulieren, echter behoort het MKB ook tot de klantenkring. Voor een selecte groep deelnemers is tevens de dienst Portfolio Management beschikbaar, waarbij het mogelijk is om uw volledige crypto valuta portfolio op een toekomstbestendige en vooral veilige wijze te laten beheren. Tot slot levert Crypto Beheer research over de crypto markt op zich, de verschillende risico’s, ontwikkelingen en kansrijke investeringsmogelijkheden, om hiermee de kans voor klanten te vergroten het vermogen substantieel te laten groeien.

Crypto Beheer fungeert als verbinding tussen enerzijds het gebrek aan kennis en vaardigheden maar anderzijds de wil van individuen en organisaties om te participeren in de Blockchain revolutie. Het decentrale karakter van crypto valuta staat momenteel erg onder druk, de innovators en vooral technologisch, digitaal vaardige mensen profiteren met name in de exponentiële groei van crypto valuta en Blockchain in het algemeen. De missie van Crypto Beheer is het decentrale uitgangspunt van de Blockchain ten volle te laten benutten door iedereen die hier interesse in heeft, zonder het gevaar wat bij gebrek aan (technische) kennis en vaardigheden komt kijken. Het primaire doel is om klanten capabel genoeg op te leiden om op een verantwoorde wijze deel te nemen aan de crypto markt. Uit ervaring blijkt dat deze wijze niet voor iedereen is weggelegd, voor deze doelgroep is de dienst Portfolio Management in het leven geroepen.

Persoonlijke advies- en coachingstrajecten, MKB consults op projectbasis, presentaties en/of workshops, neem gerust contact op voor de mogelijkheden en vergroot  de kans om op een lucratieve en veilige wijze deel te nemen aan de Blockchain revolutie!

Lees ook onze