Blockchain Portfolio Management

Blockchain Portfolio Management

Dienstverlening gestopt i.v.m. nieuwe regelgeving

U heeft in de tussentijd een mooi crypto valuta portfolio opgebouwd, maar ziet de waarde toch sterk schommelen, dalen zelfs, zonder de kennis of tijd om hier wat aan te doen. Of u wilt nu toch echt een investering doen, maar weet niet waar te beginnen of wat u er daarna mee aan moet? Aan de hand van uw specifieke situatie en investeringspositie pleegt Crypto Beheer uitvoerig research en helpt u bij het optimaal benutten van kansen in de markt, maar ook te anticiperen op eventuele koersdalingen. Voor deze dienst is een persoonlijke ontmoeting vereist, om ook beter inzicht te krijgen in de motieven en de persoon achter de klant. De tarieven en de voorwaarden van de overeenkomst zijn dan ook op uw persoonlijke wensen en situatie af te stemmen.

Een aantal zaken om rekening mee te houden

  1. Alle girale transacties geschieden strikt op naam van de klant, zowel stortingen als opnames, van en naar exchanges.
  2. De minimale investering bedraagt €1.000,-.
  3. Het beheertarief bedraagt 10%, bij substantiële portfolio’s zijn tarieven uiteraard bespreekbaar.
  4. Er kunnen aanvullende identificatie-eisen gesteld worden, hier moet ten allen tijden aan worden voldaan.
  5. Als particulier kunnen diensten alleen vanuit uw eigen rechtspersoon worden afgenomen.
  6. Mocht er na de jaarovereenkomst geen winst zijn behaald, kost het u niets om uit te stappen, Crypto Beheer heeft dan haar doel niet bereikt en brengt dan ook geen nieuwe kosten in rekening.
  7. De bron van uw investering is legitiem inkomen of vermogen, een expliciete waarschuwing om ontmoedigend te werken voor het investeren van zwart vermogen of inkomen, dit is niet gewenst en bij twijfel heeft Crypto Beheer meldingsplicht.

Crypto Beheer diversificeert uw inleg in een relatief “veilig” cryptocurrency portfolio, waarvan afhankelijk van de omvang van het portfolio minimaal 50% tot 70% Bitcoin en de meer gerenommeerde munten. Volledig veilig in een ongereguleerde markt bestaat niet, vandaar de aanhalingstekens. Over het algemeen genomen hanteert Crypto Beheer verschillende strategieën. De overige 50 tot 30% wordt voor de meer risicovollere investeringen gebruikt, zoals bijvoorbeeld Initital Coin Offerings of munten met wat kleinere marketcaps met een veel speculatiever karakter. Zonder research, ervaring en verschillende inzichten onmogelijk om veilig te doen, zelfs voor Crypto Beheer bestaat er geen 100% veiligheid m.b.t. deze investeringen, echter zijn de potentiële winsten in deze markten veel groter, wat zich tot nu toe altijd heeft uitbetaald in meer winst dan puur “Buy and Hold”.

Fondsen die enkel de “Buy and Hold” strategie hanteren, begrijpen wat Crypto Beheer betreft niet in welke fase van de levenscyclus Crypto, Blockchain en met name de meer gerenommeerde munten zijn. De komende twee jaar wordt geen gemakkelijke rit en munten die nu als vanzelfsprekend worden beschouwd, kunnen over minder dan een jaar nagenoeg niets meer waard zijn. De digitale sector gaat snel, Crypto met nog een factor tien.

Na afloop van de jaarovereenkomst zal u een notificatie krijgen met het beheertarief, wilt u dit niet nog een jaar, kan u voordat deze vergoeding betaald moet worden uitstappen, bij winst uiteraard wel het voor u toepasbare bovenstaande tarief. Mochten er door redenen binnen de organisatie of digitale inbraak op zakelijke eigendommen investeringen verdwijnen, wordt dit uit eigen vermogen vergoed.  De reden waarom veel mensen een service als deze zoeken is de enorme investering in tijd. Het beheren, inkopen, updaten en allerlei andere taken die bij een cryptocurrency portfolio komen kijken, kosten enorm veel tijd. Dat is waarvoor u betaalt, gecombineerd met onze kennis van en netwerk in de Crypto sector, en het veiligstellen van uw investeringen.

Wilt u meer informatie over Blockchain Portfolio Management?